Monopoly mundial amb google maps

10 de setembre del 2009
El Monopoly és un d'aquells jocs que tothom coneix. Ara, el creador del joc, el fabricant original Hasbro, ha introduït internet per actualitzar-lo i crear "la partida més gran de tots els temps" (segons la seva publicitat), on gairebé qualsevol carrer del món té preu. Per aconseguir-ho utilitza Google Maps com a tauler de joc.

La partida comença amb un breu registre de cada participant, que permet aconseguir tres milions de dòlars Monopoly per començar a comprar el planeta. El funcionament és similar al tradicional joc: quan es compra una propietat, el propietari cobra un lloguer a cada internauta que passi per allà o al construir nous immobles. Es poden fer ofertes de compra a altres jugadors o intentar arruïnar a la competència.

Ahir, després que el joc es col·lapsés per l'allau d'usuaris, m'hi vaig poder registrar i començar a comprar. De moment, com que Sant Celoni no es pot comprar vaig anar visitant ciutats catalanes fins a trobar carrers lliures (els principals carrers de les grans ciutats ja han estat comprats).

Podeu accedir al joc al web: http://www.monopolycitystreets.com

Més informació de Monopoly: http://es.wikipedia.org/wiki/Monopoly